kleine gerechtjes avond

Zaterdag 30 november houden wij weer een kleine gerechtjes avond! Dit keer met een kleine toevoeging van wild.

  • 5 rondes. Max 3 gerechtjes per persoon per ronde.
  • Kosten: €34,50 p.p.

Voorgerechten:

  • champignon dordogne
  • carpaccio
  • caprese
  • champignon in knoflookolie
  • olijven / zontomaatjes
  • bombe zalm
  • loempia van wild
  • mozzarella sticks
  • wild bouillon
  • ham met meloen
  • chef's voorgerecht

Hoofdgerechten:

  • kippenboutjes
  • biefstukje
  • scholfilet
  • sateetje
  • stoofpot van wild
  • herten biefstukje
  • mini hamburger
  • tagliatelle met paddenstoelen
  • krokante zalm
  • chef's special

Desserts:

  • mini cheesecake
  • mini tiramisu
  • bol ijs met slagroom
  • kaneel bavaroise
  • chef's dessert

No items found.
Terug